Hvorfor vælge Pro-Fit Gym?

 

Pro-fit Gym er et trænings center i Roskilde som danner rammen om et træningsmiljø der inspirerer og motiverer alle der enten ønsker at tage deres træning til det næste niveau, eller blot ønsker at træne for hyggens skyld.

Du vil møde professionelt personale der både besidder uddannelse og mange års erfaring med fitness, kostvejledning samt skades behandling.

Centeret er bygget op i et råt lokale som er renoveret, moderniseret og indrettet med en afslappet lounge/ café område, som skal danne baggrund for en god social atmosfære.

Træningsområdet er kombineret med fri vægte og maskiner fra bla. Hammerstrengt, Nautilus, life fitness, Inotech. Derudover er der et funktionelt område med frie squat, dødløft racks, bumper plates, prowler bane, TRX, ringe, battle rope, kettlebelts og wallballs.

I vores særskilte cardio rum finder du alt fra romaskine, løbebånd, cykel, crosstrainer, arctrainer og stairmaster.

Glas/spejlsal er for alle og kan bruges til udstræk / mave og genoptræning. Derudover vil der blive tílbudt hold og seminarer.

Efter en hård omgang træning vil du have mulighed for at tage bad i vores nyoprettede baderum.

 

Kort fortalt vil Pro-Fit Gym være samlingspunkt for alle der ønsker at træde ind i et socialt miljø hvor vi lader os inspirere, motivere og løfte hinanden.