PERSONLIG TRÆNING

 

Er du gået i stå med din træning, eller føler du dig usikker ved at træne på egen hånd, mangler du inspiration, eller ønsker du hjælp til at nå dine mål?

Når du er medlem i Pro-Fit Gym kan du i samarbejde med en af vores personlige trænere udarbejde et personlig skræddersyet trænings og kostprogram ud fra dine ønsker og målsætninger.

Under hele træningsforløbet har du din egen personlige træner ved din side så det størst mulige udbytte sikres.

Pro-Fit Gym har tilknyttet 5 selvstændige personlige trænere.

For pris og yderligere info, kontakt os på kontakt@pro-fitgym.dk eller tlf. 53 61 45 05.

 

Vores coaches og behandlere er:

    Barbara Jensen

"Barbara er medstifter og ejer af Pro-Fit Gym, hun er uddannet fitness instruktør, personlig træner og kostvejleder. Barbara har siden 2012 arbejdet som personlig træner og coach. Barbara har løbet flere maratoner, er tidligere konkurrence danser og træner, hun vandt sin første fitness konkurrence i 2012, hvor efter hun har konkurreret internationalt med gode resultater.
Barbara blev mor i oktober 2015"

 

Reginald Klarskov

"Reginald er ejer af www.min-krop.dk, han arbejder som personlig træner og manuel terapeut for behandling og forebyggelse af skader og komplikationer.

 

Reginald har en uddannelse i medicin, b.sc. science, personlig træner og kostvejleder. Han går højt op i at give din krop den bedste behandling og praktiserer til dagligt osteopati, kinesiotape, sportsmassage og graston.
 

"For at give kroppen den mest optimale mulighed for at komme i balance igen, er en kombination af disse forskellige behandlings teknikker et rigtigt godt redskab"

Kenneth Robert Jensen

"Kenneth er medstifter og ejer af Pro-Fit Gym, han har arbejdet som personlig træner i 11 år og har speciale i vægttab og muskelopbygning. 
 
Han er 3x Dansk mester, har 6 overall titler, dermed er han nummer 9 i verden .

Lars Hyttel

"Lars har været på toppen indenfor dansk fitness i mange år, udover titler som mr. fitness, har han konkurreret ved cross-fit events og er uddannet cross-fit instruktør. "

Maja Husetic

"Maja er uddannet personlig træner, kostvejleder, fitness instruktør og spinningsinstruktør. Hun har en brændende passion om at hjælpe andre med at opnå en sundere og stærkere krop og gøre det til en livsstil og ikke quick fix. Hun har selv stillet op i bikini fitness i 2014, men har lagt det på hylden, for at fokusere 100% på sine kunder. Derudover blev hun mor i oktober 2017. "

Nanna Christensen

Nanna er nyuddannet fitness instruktør, personlig træner, kostvejleder og så har hun et kursus i anatomi og fysiologi. 
Nannas store passion er kroppen og dens udvikling.
"Jeg brænder for at hjælpe folk der er klar til forandring for dem selv og deres krop. Det er vigtigt for mig der ikke er noget kropsideal men, at du er dig og du bestemmer i din krop. Det er DIN KROP og derfor DIT VALG. 
Jeg skal være dit redskab og give dig muligheder for at leve hver dag for dig selv og din krop. 
Hos mig er der ingen kedelig træninger eller kostplaner 😊
Jeg har i flere år redet på konkurrence niveau og gennemgik selv et vægttab i 2016. 

Mvh. Nanna"

Martin Petersen

"Martin er indehaver af www.Kappifitness.dk og har igennem de sidste 17 år arbejdet med mennesker om at nå et sundere liv.
 

Han er uddannet personlig træner, kostvejleder, motivations coach, mentor og ekspert inden for KAATSU træning. 
Martin har hjulpet flere end tusind med at opnå deres mål og bare i 2017 tabte hans klienter mere end 1.100kilo!

 

Martin er tidligere atlet og har flere konkurrencer bag sig, han har også hjulpet flere atleter på scenen med gode resultater.
 

Hans passion ligger i at hjælpe andre med at komme i bedre form, at tabe sig, komme af med skader, opnå større muskelmasse eller bare en mere balanceret livsstil.